SHOWROOM

Neem een kijkje in ons huisje!

Bij Medifirst ben je altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. In onze showroom kan je al onze modellen vinden, in alle kleuren en maten. Dus ben jij benieuwd naar een bepaald model en kan je deze misschien niet vinden in de winkels? Wij laten jou onze collectie heel graag zien!

In onze showroom kunnen wij ook meer vertellen over de gedachtegang achter al onze verschillende modellen en natuurlijk Medifirst zelf. Wij hebben een goed onderzoek gedaan op de markt, qua design maar ook comfort, wat een belangrijk punt is in de medische industrie. Op basis van deze informatie hebben we onze collectie neergezet, die ook te zien is in onze showroom. Naast onze collectie werken wij ook samen met klanten, zo kunnen wij een jasje ontwerpen naar wens.

Aangezien Medifirst haar eigen fabriek in Europa heeft, kunnen wij erg snel schakelen en zijn de lijntjes kort. Dus ben jij opzoek naar iets totaal anders, wat wij misschien niet een in ons assortiment hebben? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij zullen er alles aan doen om iets te kunnen produceren waar jij naar opzoek bent.

Verder hebben wij ook vaak overleg gehad met verschillende zorginstelling om onze collectie compleet te kunnen maken. Op deze manier zien onze nieuwe designs er niet alleen mooi uit, maar hebben ze vaak ook nog een functionele functie. Hierdoor kunnen we design en comfort op een goede manier combineren.

Dus ben jij benieuwd geworden naar onze showroom en wil je graag een kijkje nemen? Neem dan contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite