Medische jassen

Medische jassen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 • Medische Jas Finn Diverse Kleuren
  Vanaf € 45,10
 • Medische Jas Fenna Diverse Kleuren
  Vanaf € 45,10
 • Medische Jas Nova Diverse Kleuren
  Vanaf € 40,90
 • Medische Jas Mila Diverse Kleuren
  Vanaf € 47,20
 • Medische jas Mila T400 Zwart
  Vanaf € 47,20
 • Medische Jas Yara Diverse Kleuren
  Vanaf € 41,95
 • Medische Jas Sem Diverse Kleuren
  Vanaf € 41,95
 • 7 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Waarom medische jassen?

  Medische jassen in de zorg zijn vooral in hygiënisch opzicht van groot belang. Medische jassen zijn voornamelijk wit van kleur, wat een schone uitstraling geeft. Maar de kleur is niet per se een voorwaarde voor medische jassen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook zwarte trendy medische jassen voor dames. Zorgmedewerkers moeten vooral zo vrij mogelijk zijn van bacteriën. Het belangrijkste is dat medische jassen zo bacterievrij mogelijk moet zijn. Hierdoor zijn medische jassen vaak van stof gemaakt die weinig andere stoffen vasthouden. Mede dankzij deze stof, zijn medische jassen over het algemeen hygiënischer om te dragen dan alledaagse kleding. Hierdoor bevatten onze medische jassen minstens 65% polyester. Daarnaast is een uniforme uitstraling in de zorg ook van groot belang. Zo wordt met één oogopslag duidelijk wie werkzaam en aanspreekbaar is in bijvoorbeeld ziekenhuizen. In noodgevallen kan dit van levensbelang zijn. 
  Draagcomfort staat bij ons hoog in het vaandel. Zo bieden wij ook medische jassen aan, waar bijvoorbeeld piqué in de rug of aan de zijkant is toegevoegd. Piqué stretcht en geeft je extra bewegingsvrijheid, waardoor het model comfortabel is om te dragen.

  Medische jassen van Medifirst 

  Medische jas kopen? Bestel dan jouw medische jas bij Medifirst, de specialist in medische kleding. Medische jassen kunnen niet ontbreken in de zorg en zijn dan ook onmisbkaar voor zorgpersoneel. De medische jassen van Medifirst zijn van hoge kwaliteit, maar ook vriendelijk geprijsd. Daarom is de solgan van Medifirst dan ook: “quality that works better”. Naast de goede kwaliteit, hebben de medische jassen van Medifirst ook de perfecte pasvorm en gaan ze lang mee. 

  Gepersonaliseerde medische jassen 

  Wil jij jouw medische jassen personaliseren? Medifirst biedt hier de mogelijkheid toe. Doordat Medifirst haar eigen fabriek heeft in Europa kunnen wij gemakkelijk medische jassen personaliseren. Je kan je medische jas personaliseren door er bijvoorbeeld je bedrijfslogo op te borduren. Dus wil je je personeel op elkaar afstemmen om zo het imago van je bedrijf te benadrukken? Dan is Medifirst het adres voor jou voor gepersonaliseerde medische jassen. Medifirst is de goedkoopste in gepersonaliseerde medische jassen. Wil jij jouw medische jassen personaliseren? Neem dan contact met ons op. 

  Medische jassen van Medifirst: de beste kwaliteit voor de beste prijs 

  Waarom de medische jassen van Medifirst? Medifirst wil de zorg tegemoet komen in de kosten, maar wel de hoogste kwaliteit blijven aanbieden.  

  Daarnaast heeft Medifirst zich ook verdiept in de mooiste trendy stijlen, zodat alle medische jassen altijd erg modieus zijn. Voor elke klant biedt Medifirst persoonlijke aandacht, veel is mogelijk bij Medifirst. Wil jij je eigen medische jassen ontwerpen of heb je andere specifieke eisen? Daar willen wij van Medifirst je erg graag bij helpen. Kortom ben jij opzoek naar kwalitatief uitstekende en betaalbare medische jassen? Twijfel niet en bestel je medische jassen bij Medifirst! 

  Eigen fabriek 

  Door middel van onze eigen fabriek hebben wij écht alles in eigen hand. Op deze manier kunnen wij tevens ook snel leveren en produceren wij alleen de beste medische jassen. 
  Onze fabriek is gelegen in Europa en wij produceren daar 5 dagen in de week de beste producten. Met onze 20 jaar in textielervaring zijn wij de geschikte partner voor alles wat maar met textiel te maken heeft. 

  Search engine powered by ElasticSuite