Jassen Dames

Jassen Dames

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 • Medische Jas Fenna Diverse Kleuren
  Vanaf € 45,10
 • Medische Jas Nova Diverse Kleuren
  Vanaf € 40,90
 • Medische Jas Mila Diverse Kleuren
  Vanaf € 47,20
 • Medische jas Mila T400 Zwart
  Vanaf € 47,20
 • Medische Jas Yara Diverse Kleuren
  Vanaf € 41,95
 • 5 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  Medische jassen dames 

  Ben jij opzoek naar een medische dames jas? Bestel dan jouw medische jas dames bij Medifirst. Medifirst heeft veel ervaring in textiel en weet wat waar een goede medische jas voor dames aan moet voldoen.  Om het beste resultaat te kunnen leveren moet je in een comfortabele medische jas kunnen werken. Belangrijke aspecten voor medische jassen voor dames is bijvoorbeeld de pasvorm, het kiezen van het juiste materiaal en een mooi design. Medifirst heeft dit allemaal meegenomen in de ontwerpen van haar medische jassen. 

  De voordelen van een dames medische jas 

  Een medische jas voor dames moet een goede pasvorm hebben om een fijne comfort te kunnen bieden tijdens het werken. Bij Medifirst hebben we verschillende modellen medische jassen voor dames. Op deze manier kunnen we iedere dame voorzien van een medische jas die bij haar past. Zo hebben wij modellen met enkele knopen, dubbele knopen en hebben wij een dames medische jas met een gebreide achterkant. Door de gebreide achterkant in onze dames medische jas te verwerken (zoals bij ons model Fenna en Mila), heb je extra comfort tijdens het werken. Dit komt omdat deze stof als ware mee rekt, waardoor je veel fijner te werk kan gaan. Daarnaast moet een dames medische jas ook professioneel gereinigd kunnen worden. Tijdens het werken kan een medische jas namelijk erg vies worden. Ook kan de medische dames jas van Medifirst vaak gewassen worden en wordt deze niet faal. 

  Medische jas dames getailleerd 

  Naast dat een dames medische jas een fijne comfort moet bieden, vinden dames het vaak ook belangrijk dat de medische jas getailleerd moet zijn. Ook hier hebben we rekening mee gehouden met onze verschillende modellen. Als een medische jas voor dames getailleerd is, betekent dat deze medische jas een mooie pasvorm heeft speciaal voor vrouwen. Op deze manier bieden onze getailleerde dames medische jassen niet alleen een fijne comfort, maar bieden ze ook een vrouwelijke look. Dus ben jij opzoek naar een medische jas voor dames die tevens getailleerd is? Bestel dan je getailleerde dames medische jas bij Medifirst. 

  Dames medische jassen in verschillen kleuren en modellen 

  Medifirst biedt dames medische jassen aan in verschillende accent kleuren. Zo bieden we een witte dames medische jas aan met verschillende accentkleuren zoals rood, lime, fuchsia en blauw etc. en bieden wij een zwarte dames medische jas aan. Op deze manier is er een ruime keuze aan medische dames jassen bij Medifirst. Zo is een zwarte dames medische jas trendy en strakke kleur om te dragen. Ook is er ruime keuze voor een witte dames medische jassen. Deze kleur wordt vaak geassocieerd met goede hygiëne. Daarnaast hebben we ook nog verschillende modellen, zodat we jou iets kunnen bieden waar jij naar opzoek bent. Ben jij opzoek naar een model met knopen of ben jij opzoek naar een model met een extra goede pasvorm? Door onze ruime keuze aan modellen, kunnen wij bijna altijd iets aanbieden waar jij naar opzoek bent. Maar ben jij naar iets anders opzoek, dan bieden wij ook verschillende kleuren aan. Kortom, bijna alles is mogelijk bij Medifirst. Bekijk ons ruime assortiment medische jassen maar eens. 

  Waarom de dames medische jas van Medifirst? 

  Bij Medifirst weten we waar een goede dames medische jas aan moet voldoen. Belangrijke aspecten zijn bijvoorbeeld de kwaliteit en de kleuren. Medifirst wil de zorg sector tegemoet komen in de kosten, maar toch wel de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Verder weten we dat een dames medische jas getailleerd moet zijn, waardoor we dit in al onze modellen hebben meegenomen. Medifirst heeft haar eigen fabriek in Europa waardoor de lijntjes kort zijn en wij bijna alles voor jou kunnen produceren. Kortom ben jij opzoek naar een medische jas voor dames met een goede kwaliteit en wil je niet te veel betalen? Koop dan je dames medische jas bij Medifirst!

  Search engine powered by ElasticSuite