OVER ONS

Hoe is Medifirst ontstaan?


Medifirst is ontstaan vanuit 20 jaar textiel ervaring en ontwerpers die functionaliteit met mode hebben gecombineerd. Wij creëren comfortabele designs die volledig in ons eigen atelier geproduceerd worden. Bij Medifirst hebben wij alles in eigen handen. Van het inkopen van de garen tot en met de productie van het eindproduct: wij maken alles in eigen huis. Door direct te overleggen met de werkvloer, weten wij precies waar de vraag ligt en hoe wij hier het beste op kunnen inspelen. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van textiel en design zijn wij tot unieke nieuwe modellen en pasvormen gekomen. Naast nieuwe modellen, hebben wij ook gekeken naar goede verschillende basis modellen en hebben we hier verschillende aanpassingen in verwerkt.

Wat zijn onze sterke punten?


Medifirst biedt functionele, comfortabele, duurzame en eigentijdse kledingstukken, waarbij elk detail een doel heeft. Onze passie is het ontwikkelen van mooie ontwerpen waarin onze nieuwsgierigheid naar de markt en drager een belangrijke, zo niet, de belangrijkste rol speelt. Het gebruik van materialen als Pique zorgt voor een hoog draagcomfort in onze Medifirst kleding. Onze focus ligt op het ontwikkelen in innoveren van onze producten, materialen en designs om aan onze missie en dragers toegewijd te blijven. Medifirst zorgt voor goed passende en mooi kwalitatief afgewerkte kleding dat functionaliteit combineert met uitstraling en een hoog draagcomfort.

Medische jassen met comfort stretch, perfecte comfort


Waar wij met onze medische jassen in uitblinken, zijn onze jasjes met comfort stretch. Normaal gesproken bestaat een medische jas uit Twill. Comfort stretch is een stof dat een breisel is, wat zorgt voor extra bewegingsvrijheid. Zoals het woord “comfort stretch” al zegt, rekt deze stof mee. Daarnaast is dit materiaal ook nog ademend. Ben jij benieuwd naar deze medische jassen met comfort stretch? Bekijk dan voor dames ons model Fenna of Mila en voor heren ons model Finn.

Personaliseer jouw jas met unieke prints


Medifirst is in het bezit van een digitale printer. Zo kunnen wij prints, afbeeldingen, logo’s en teksten bedrukken op onze stoffen. De print wordt eerst op papier geprint. Vervolgens wordt het bedrukte papier op de stof gelegd en wordt deze door middel van hitte op de stof gedrukt. Door prints te werken in medische jassen ben je volledig uniek. Wil jij graag een medische jas bedrukken met jouw unieke design? Neem dan contact met ons op. Samen met onze design collega’s zullen we voorbeeld maken en krijg je een aantal weken later jouw unieke jas.
Nieuwsgierig naar onze medische kleding? Je kan hieronder op de links klikken om ons assortiment te bekijken.

Bekijk al onze medische jassen
Bekijk al onze medische dames jassen
Bekijk al onze medische jassen heren

Search engine powered by ElasticSuite